Svedbro Smide söker produktionsmedarbetare! - Svedbro Smide
0

Svedbro Smide söker produktionsmedarbetare!

Svedbro Smide är ett familjeägt produktionsföretag beläget i Gnarp i Hälsingland. Under de mer än 100 år som företaget funnits har vi byggt upp en verksamhet kring smidesproduktion och smideskunskap, med fokus på kvalitet och miljöansvar. Vår verksamhet är idag indelad på fem områden: Svedbro Kofot, Trädfällriktaren Stalpen, Brytverktyg, Verkstad samt Special & Lego. Vi är 14 stycken anställda och finns i samma koncern som Woolpower AB, Gränsfors Bruks AB och Wetterlings Manufaktur.

Nu söker vi en medarbetare till vår produktion av kofotar! Tillverkningsprocessen av en kofot innefattar i det första steget slipning och bockning av kofot där stålet värms upp till 1200 grader. I nästa steg sker härdning samt riktning av stålet innan det avsynas under en kvalitetskontroll för att slutligen målas och paketeras.

Du kommer att arbeta med olika moment i tillverkningen men även andra sedvanliga verkstadssysslor, som tillexempel underhåll av maskiner samt verktyg, montering slipning etc.

Kvalifikationer

Att jobba med tillverkningen ställer krav på god hälsa och fysik då det stundtals är ett tungt arbete. För att fungera bra i rollen ska du gilla att arbeta med kroppen, vara uthållig, noggrann och kvalitetsmedveten samt tycka om att ha ordning och reda på dig och dina verktyg. Du ska klara av att arbeta såväl självständigt som i grupp och uppskatta teamarbete med en god laganda.

– Truckkort efterfrågas
– Svetskunskaper är meriterande men inget krav

Övrigt:

– Arbetstiderna är måndag-fredag 06.45-15.30
– Tillträde enligt överenskommelse
– Lön- och kollektivavtal enligt IF Metall

Förmåner:

Vi tillämpar friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt subventionerad massage/naprapat.
Vi satsar mycket på personalens hälsa och förebyggande friskvård med anledning av arbetets fysiska krav.

Sista ansökningsdag är 13 november, men rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan.
Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan här.

I denna rekrytering tar vi hjälp utav Min Byrå. Samtliga frågor hänvisas till David Backa, david@min-byra.se.

Varmt välkommen med din ansökan!