Smed till Svedbro Smide - Svedbro Smide
0

Smed till Svedbro Smide

Svedbro Smide är ett familjeägt produktionsföretag beläget i Gnarp i Hälsingland. Under de mer än 100 år som företaget funnits har vi byggt upp en verksamhet kring smidesproduktion och smideskunskap, med fokus på kvalitet och miljöansvar. Vår verksamhet är idag indelad på fem områden: Svedbro Kofot, Trädfällriktaren Stalpen, Brytverktyg, Verkstad samt Special & Lego. Vi är 14 stycken anställda och finns i samma koncern som Woolpower AB, Gränsfors Bruks AB och Wetterlings Manufaktur.

Nu söker vi en medarbetare till vår produktion som kommer att ha fokus på att smida kofot.

Samtliga kofotar som vi producerar är handsmidda, och det är ett hantverk vi är väldigt stolta över. Tillverkningsprocessen innefattar i det första steget slipning och bockning av kofot där stålet värms upp till 1200 grader. I nästa steg sker härdning samt riktning av stålet innan det avsynas under en kvalitetskontroll för att slutligen målas och paketeras. Arbetsuppgifterna kommer även att kunna innefatta övriga arbetsmoment i tillverkningen av kofot.

Kvalifikationer

Kofotssmide är ett fysiskt krävande arbete som innebär ett stort fokus på precision och god kvalité. Du behöver därför gilla att jobba med kroppen och vara både uthållig, noggrann och kvalitetsmedveten. Vi sätter stort värde på ett grundligt genomfört arbete och ser därför att du gärna har fallenhet för hantverk. Du ska klara av att arbeta såväl självständigt som i grupp och uppskatta teamarbete i god laganda. Vidare tror vi att du är en person som gillar att ha ordning och reda runt omkring dig.

Meriterande är någon typ av verkstadsutbildning, dock är detta inget krav. Ett praktiskt arbetsprov på Svedbro Smide kommer att genomföras som en del av rekryteringsprocessen.

Övrigt:

– Arbetstiderna är måndag-fredag 06.45-15.30
– Tillträde enligt överenskommelse
– Lön- och kollektivavtal enligt IF Metall

Förmåner:

Vi tillämpar friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt subventionerad massage/naprapat. Vi satsar mycket på personalens hälsa och förebyggande friskvård med anledning av arbetets fysiska krav.

Sista ansökningsdag är 13 november, men rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan här.

I denna rekrytering tar vi hjälp utav Min Byrå. Samtliga frågor hänvisas till David Backa, david@min-byra.se.

Varmt välkommen med din ansökan!